Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Nieuwe website VASON

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Eind maart 2016 hebben wij de nieuwe website voor VASON opgeleverd. VASON is een Vereniging voor Artsen in Opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde. Naast veel informatie voor de leden bevat de website ook het laatste nieuws, vacatures en agenda's. De website is gebouwd met Joomla 3 en is natuurlijk ook geschikt voor mobiele weergave.

 

Afgelopen week hebben wij de nieuwe website voor VASON opgeleverd. VASON is een Vereniging voor Artsen in Opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde. Naast veel informatie voor de leden bevat de website ook het laatste nieuws, vacatures en agenda's. De website is gebouwd met Joomla 3 en is natuurlijk ook geschikt voor mobiele weergave.

 

DSD Business Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van websites op basis van Joomla!. Onder de naam Publicanda wordt een set standaard functionaliteiten in Joomla! voor klanten beschikbaar gesteld. Een handige aanpak omdat de implementatie en het beheer van de software op deze manier efficiënt is geregeld. Dit kan eventueel worden aangevuld met specifieke plug-ins en/of maatwerk. Klanten van DSD Business Internet kunnen zich hierdoor volledig focussen op content.

 

Meer lezen over Publicanda CMS

 

Nieuwe VASON website opgeleverd door DSD Business Internet

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet