Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Belgische cloudtelecom-specialist Destiny neemt DSD Business Internet over

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

De acquisitie versterkt de positie van Destiny op de Nederlandse markt en speelt in op de ambitie om uit te groeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator

 

Brussel, 4 april 2019 – Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft DSD Business Internet overgenomen. Het is voor Destiny een volgende internationale stap, nadat het vorig jaar het Nederlandse Motto Communications met het clouddistributieplatform FLUX overnam. Met de acquisitie van de zakelijke internet service provider DSD bouwt Destiny zijn positie op de Nederlandse markt verder uit. Het bedrijf beschikt er nu over een eigen netwerk en biedt zijn Nederlandse partners voortaan connectiviteit binnen FLUX via een kwalitatief netwerk in eigen beheer, wat meer technische controle geeft. 

 

'We zochten bewust een connectiviteitsspeler om aan het FLUX platform te koppelen, zodat we één aanspreekpunt kunnen zijn voor cloudcommunicatieoplossingen op de Nederlandse markt', licht Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny toe. 'Verder willen we met deze overname onze Nederlandse partners nog beter bedienen door meer controle te hebben op de basis telecomdiensten en hun op een snelle, veilige én kwalitatieve manier connectiviteit aan te bieden via FLUX.' 

 

Met deze tweede Nederlandse overname zet Destiny opnieuw een belangrijke stap in zijn ambitie om uit te groeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator. 'De koppeling van een portaal voor clouddiensten met een betrouwbare lokale operator zoals we dit nu in Nederland realiseren, is een model dat we in de toekomst ook in andere Europese landen willen toepassen. Het enige wat we moeten aanpassen is de go-to-market strategie, die verschilt immers per land. Tegelijk willen we onze positie op de Nederlandse markt nog verder versterken en verwachten we later in het jaar nog meer overnames in Nederland af te ronden', besluit De Wever.

 

Manolis Geldermans, algemeen directeur van DSD Business Internet: 'Onze klanten krijgen met deze overname toegang tot alle diensten die beschikbaar zijn binnen het clouddistributieplatform van Destiny. We zijn erg blij met deze mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. Onze klanten beschikken nu ook over één aanspreekpunt voor al hun cloudtelecom-diensten.' Wim Aarts, technisch directeur bij DSD Business Internet voegt hier aan toe:  Daarnaast kunnen wij aan onze Nederlandse klanten nu ook diensten leveren in België met de service en kwaliteit zoals ze die van ons gewend zijn.' Geldermans en Aarts worden aangesteld als directielid bij Destiny en zijn binnen Nederland verantwoordelijk voor de levering van connectiviteit in de groep.

 

Met de overnames van het Belgische bedrijf Belgium Telecom afgelopen maand én DSD Business Internet werkt Destiny verder aan zijn lokale en Europese ambitie, nu met meer dan 160 medewerkers, meer dan 12.000 professionele klanten en een bijgestelde vooropgestelde omzet van 50 miljoen euro voor 2019.

 

Daan de Wever en Manolis Geldermans drukken de hand na de overname

 

Over DSD Business Internet

DSD Business Internet, opgericht in 1997, is een internet service provider op de Nederlandse B2B markt. Als onafhankelijke operator bieden ze elke MKB steeds een passende en op maat gemaakte oplossing. Dankzij een persoonlijke aanpak, 24/7 bereikbaarheid en een sterke focus op klantgerichtheid, staat het bedrijf al enkele jaren als sterke challenger op de Nederlandse telecom markt.

 

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met meer dan 160 medewerkers, verspreid over België en Nederland, en een jaaromzet in 2018 van 42 miljoen euro groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische B2B-markt. Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften. Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 12.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB. Meer info: www.destiny.be

 

Meer informatie:

Veerle Wijsgeer

PR Consultant

T: +32 (0)495 58 07 97

 

Daan De Wever

CEO Destiny

T: +32 (0)2 401 97 00

 

Manolis Geldermans

Algemeen Directeur DSD Business Internet

T: +31 88 1237878

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet