Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

DSD behaalt ISO 27001 certificaat

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Sinds 18 juli 2018 is DSD officieel ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat DSD als zakelijke internet service provider de processen op het gebied van informatiebeveiliging op orde heeft.

 Overhandiging ISO 27001 certificaat

 

Certificeringsproces ISO 27001

DSD is in oktober 2017 gestart met het ISO 27001 certificeringsproces. De belangrijkste redenen om het proces in gang te zetten waren de wens om klanten inzicht te geven in de processen met betrekking tot de beveiliging van informatie. Daarnaast de eisen van klanten in verband met de AVG en de toenemende vraag naar certificering bij aanbestedingen.

 

Garantie

De certificering is voor bestaande en potentiële opdrachtgevers van DSD van belang. Zij hebben nu de garantie dat de informatiebeveiliging voldoet aan de ISO 27001 normen. Hierdoor zijn individuele audits niet meer nodig.

 

Informatiebeveiliging

Het informatiebeveiligingsbeleid is vastgelegd en omvat vele maatregelen die te maken hebben met de hele organisatie: de mensen, de gebouwen en de systemen. Tot de maatregelen behoren het melden en loggen van mogelijke incidenten, het nastreven van meetbare doelen en het doorlopend toetsen van het beveiligingsniveau. 

ISO Team

Het informatiebeveiligingsbeleid is bekend bij alle medewerkers van DSD. Een ISO team, bestaande uit medewerkers van de verschillende afdelingen en een afvaardiging van de directie, is verantwoordelijk voor het continu uitvoeren, toetsen en bijsturen van het informatiebeveiligingsbeleid. 

 

DigiTrust Certificaat ISO 27001 DSD Business Internet

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet