Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Eurofiber overgenomen door Antin IP

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Eurofiber overgenomen door Antin IP

DEURNE, 12 mei 2015- Maandag 11 mei jl. hebben de aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh een overeenkomst getekend met Antin Infrastructure Partners (Antin IP) voor de overname van alle aandelen van Eurofiber Group. Na de overname blijft Eurofiber als zelfstandige organisatie actief en zal de bedrijfsvoering onder het huidige management worden voortgezet. De overname biedt ons de kans om Eurofiber nog sneller te laten groeien in zakelijke digitale infrastructuren in Nederland en daarbuiten.

 

Deze Franse investeringsmaatschappij Antin IP heeft net als Eurofiber een focus op infrastructuren. Eurofiber is het eerste bedrijf in het Antin-portfolio dat gespecialiseerd is in hoogwaardige glasvezelnetwerken. Antin IP moet Eurofiber helpen de groeiambities ook op de lange termijn te verwezenlijken.

 

Ook in de toekomst zal Eurofiber een onafhankelijke, open netwerk strategie blijven voeren, die vormt immers de basis van het succes. De overname biedt Eurofiber de mogelijkheid om niet alleen onze unieke positie in de markt te behouden, maar te investeren in het netwerk en dat verder uit te bouwen.

 

Lees verder over Eurofiber

 

DSD Eurofiber AntinIP

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet