Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

J and Beyond 2015 Praag

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

DSD Business Internet J and Beyond 2015

Deurne, 30 mei 2015 – Dit weekend wordt de internationale J and Beyond conferentie in Praag gehouden. Tijdens dit weekend komen Joomla specialisten uit heel Europa bij elkaar om kennis uit te wisselen. Het weekend is gevuld met een groot aantal gastsprekers over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Joomla specifiek en het internet in het algemeen.

  

kreijveld j and beyond 2015 520px

 

Voor DSD Business Internet is het belangrijk om de ontwikkelingen op het gebied van Joomla te volgen. Sinds enkele jaren levert DSD Business Internet een content management systeem onder de naam Publicanda. De basis van Publicanda wordt gevormd door Joomla. Rondom Publicanda en Joomla hebben wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van website ontwikkeling, training, maatwerk en hosting.

 

Tijdens de J and Beyond 2015 conferentie zijn we niet alleen aanwezig om kennis te vergaren. We delen ook kennis. Onze collega en Joomla specialist René Kreijveld is gastspreker tijdens de conferentie. Op deze manier consumeren we niet alleen kennis maar delen we onze kennis ook met andere specialisten.

 

Meer lezen over Publicanda CMS

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet