Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

DLL Business Run Halve Marathon Eindhoven

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

DLL Business Run Halve Marathon Eindhoven | DSD Business Internet

Deurne, 2 juni 2015 – Op zondag 11 oktober 2015 wordt tijdens de Eindhoven Marathon de DLL Business Run gehouden. Op een afstand van 21,1 kilometer kunnen bedrijven met teams van 3 tot 5 personen deelnemen. In 2014 namen bijna 80 bedrijventeams deel aan de de DLL Business Run.

  

HM EHV 2014 540

 

Tijdens de Marathon Eindhoven 2014 heeft DSD Business Internet met een team van 5 personen deelgenomen aan de DLL Business Run. Tijdens de editie van 2014 zijn we getrakteerd op een stralende dag met zon en een temperatuur rond de 18 graden. Samen met 9.000 andere lopers hebben we de 21,1 kilometer afgelegd en werd er hier en daar een persoonlijk record gelopen.

 

Eindhoven marathon lage landen lopers

 

Op 11 oktober 2015 zal DSD Business Internet opnieuw met een team van 5 personen aan de DLL Business Run deelnemen. Door deelname proberen we bij te dragen aan de positieve uitstraling van DSD Business Internet. Ook benadrukken we op deze manier onze regionale binding met de omgeving Eindhoven. Het deelnemen als team in plaats van als individu draagt bij aan de sociale binding tussen collega's en klanten van DSD Business Internet. Tenslotte is het deelnemen aan een loopfeest van deze omvang ook gewoon een leuke besteding van je tijd. 

 

Wist u dat DSD Business Internet in de regio Eindhoven verbinding levert op basis van Glasvezel Eindhoven? Dat wij voor de grootzakelijke markt in de regio Eindhoven diensten kunnen leveren via darkfiber met snelheden tot 10Gbit?

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet