Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Presentatie rapport DDA

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Presentatie rapport Dutch Datacenter Association

Deurne, 17 juni 2015 – Vandaag waren wij aanwezig bij de officiële opening van de nationale datacenter dag 2015. De aftrap vond plaats bij Interconnect in Eindhoven. De officiële opening werd bijgewoond door Wim van de Donk, Commissaris van de Koning in de provincie Noord Brabant. Vandaag werd tevens het Dutch Datacenter Report 2015 gepresenteerd.  

 

In de Dutch Datacenter Association (hierna: DDA) zijn 26 commerciële datacenters vertegenwoordigd. De DDA behartigt de belangen van de datacenters. Datacenters spelen een steeds grotere rol voor de Nederlandse maatschappij en economie. De DDA probeert de uitstraling van de sector zichtbaarder te maken bij politiek, bedrijven en de consument.

 

Op initiatief van de DDA is een onderzoek gedaan naar de rol die de commerciële datacenters spelen in Nederland. Verspreid over het land zijn inmiddels 259.000 vierkante meter datacenter gerealiseerd en dat aantal groeit in een snel tempo. De sector is goed voor 8.100 directe banen. Indirect kunnen daar nog eens 12.500 FTE bij worden geteld. Ondanks de economische tegenwind van de afgelopen jaren is deze sector snel doorgegroeid. Het rapport Dutch Datacenter Report 2015 is een mooie benchmark. We zijn benieuwd wat er in 2016 voor ontwikkeling zichtbaar wordt. Het eerste exemplaar van het rapport is in ontvangst genomen door Wim van de Donk, Commissaris van de Koning in de provincie Noord Brabant.

 

 interconnect DDA presentation 520

 

DSD Business Internet maakt voor het leveren van diensten en producten gebruik van diverse commerciële datacenters in en om Amsterdam. Om extra toegevoegde waarde aan haar klanten te leveren is DSD Business Internet recent een samenwerking aangegaan met Interconnect. Het datacentrum Interconnect Eindhoven maakt volledig onderdeel uit van het netwerk van DSD Business Internet. Op basis van redundante glasvezelinfrastructuren is het datacentrum volledig geïntegreerd.

 

De reden om te kiezen voor het datacentrum van Interconnect is vooral de geografische locatie van het datacentrum samen met de certificeringen die de kwaliteit van het datacentrum waarborgen. Op deze manier kan DSD Business Internet klanten faciliteren met maatwerk datacentrum diensten die onderdeel kunnen uitmaken van een IP-VPN of E-VPN. Wilt u infrastructuur en datacenterdiensten van één leverancier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet