Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Business Run 2015 centrum Deurne

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Business Run 2015 centrum Deurne

Deurne, 23 september 2015 – Op 13 september 2015 namen wij met 18 deelnemers in 4 teams deel aan de Business Run 2015 in het centrum van Deurne. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement kunnen bedrijven uit de regio Deurne teams inschrijven voor 5 of 10 kilometer bedrijvenloop. Aan het evenement namen in de verschillende categoriën dit jaar iets meer dan 1.000 lopers deel.   

 

Voor het derde jaar op rij neemt DSD Business Internet deel aan dit hardloopevenement. In aanloop naar de Business Run wordt in het Zandbos een aantal hardloopclinics georganiseerd om de deelnemers voor te bereiden op dit evenement. Uiteraard worden tijdens de clinics uiteenlopende aspecten van het hardlopen behandeld en geoefend. Daarnaast dragen de clinics bij aan de binding van de groep als geheel.

 

Business Run Deurne 2015 team DSD Business Internet

 

De teams bestaan niet alleen uit collega's van DSD Business Internet. Een behoorlijk aantal plaatsen wordt bezet door klanten en enthousiaste hardlopers die DSD Business Internet een warm hart toe dragen. Volgend jaar willen we proberen om de 4 teams aan te vullen met een jeugdteam op de 5 kilometer. Door deelname aan hardloopevenementen proberen wij op een sportieve manier de naamsbekendheid van DSD Business Internet in de regio te vergroten.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet