Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Geen regulering zakelijke glasvezelnetwerken

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Deurne, 12 april 2016 - De Autoriteit Consument & Markt gaat de markt voor toegang tot zakelijke glasvezelnetwerken niet reguleren, omdat geen van de partijen een dominante positie heeft.

 

Lagere prijzen, beter dienstverlening

ACM vindt voldoende keuze op de markt van zakelijke glasvezelnetwerken belangrijk omdat dit leidt tot lagere prijzen en een betere dienstverlening. In het recente verleden nam ACM nog het standpunt in dat er onvoldoende keuze was op de markt. En Als gevolg daarvan werd KPN als grootste partij op de zakelijke glasvezelmarkt gereguleerd. Dit werd later door de rechter ongedaan gemaakt.

 

Voldoende spelers

Nu constateert KPN dat er voldoende spelers zijn die de zakelijke glasvezelmarkt bepalen. Daarbij wordt toegang tot glasvezelnetwerken ook vaak bij elkaar ingekocht. Op deze manier is er voldoende keuze vrijheid voor de zakelijke afnemers.

 

Beste kwaliteit voor het voordeligste tarief

DSD Business Internet heeft koppelingen met de zakelijke glasvezelnetwerken van alle grote zakelijke glasvezelnetwerken in Nederland zoals KPN, Ziggo, Tele2 en Eurofiber. Wij kunnen alle smaken leveren en u helpen bij uw keuze voor de beste kwaliteit tegen het voordeligste tarief.


Offerte glasvezelverbinding aanvragen

 logo ACM glasvezelverbinding DSD Business Internet

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet