Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

René ook bij J and Beyond in Barcelona

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

De Nederlandse Joomla!dagen zijn nog maar net voorbij en J and Beyond in Barcelona staat alweer voor de deur. Zoals je eerder hebt kunnen lezen gaf onze collega René tijdens de Joomla!dagen in april twee presentaties. Ook in mei tijdens J and Beyond geeft hij een presentatie. J and Beyond is een internationale conferentie voor Joomla ontwikkelaars.

 

Spreken op een internationale conferentie klinkt behoorlijk sjiek. Hoe krijg je dat voor elkaar?

“Afgelopen twee jaar heb ik ook gesproken op de J and Beyond conferentie voor een internationaal publiek. Hoe dat in z’n werk gaat? Je stuurt een presentatie in en de organisatie beoordeelt die op inhoud. Als ze je presentatie goed genoeg vinden, word je uitgenodigd. Ook nu ben ik weer gekozen en dit keer is mijn onderwerp het gebruik van Google Maps in Jooma-extensies. Het is dezelfde presentatie als van de Joomla!dagen, maar dan nu in het Engels voor een internationaal publiek.”

 

Lijkt J and Beyond op de Nederlandse Joomla!dagen?

“De conferentie is op 20, 21 en 22 mei 2016. Drie dagen dus en daarmee een dag langer dan de Nederlandse Joomladagen, maar wel met dezelfde opzet: een algemene key-note als opening en een algemene key-note als afsluiting. Daarnaast zijn er allerlei paralleltracks. Er worden dan op hetzelfde moment meerdere presentaties gegeven. Soms is het lastig plannen welke presentatie je wilt bijwonen, omdat meerdere interessante onderwerpen tegelijk worden gepresenteerd. Dan moet je dus kiezen. Gelukkig zijn alle presentaties dezelfde dag nog te bekijken via Youtube. Ja, dus ook mijn presentatie.”

 

Twitter en Info over J and Beyond

René houdt ons op de hoogte van de conferentie via Twitter @renekreijveld! Alles over de conferentie lees je op de website van J and Beyond.

Logo J and Beyond Joomla conferentie 2016

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet