Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

BRE en DSD tekenen overeenkomst

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Deurne, 12 mei 2016 - Vandaag hebben Breedband Regio Eindhoven (hierna BRE) en DSD Business Internet een samenwerkingsovereenkomst getekend. De overeenkomst voorziet in een intensieve samenwerking op het gebied van dark fiber glasvezelverbindingen in de regio Eindhoven. In de samenwerkingsovereenkomst is een aantal gemeenschappelijke uitgangspunten geformuleerd op basis waarvan BRE en DSD Business Internet komende 3 jaar invulling zullen geven aan deze samenwerking.

 

BRE is een onafhankelijke aanbieder van dark fiber glasvezelverbindingen in de regio Eindhoven. Het is een initiatief van deelnemers uit de overheid, zorg, onderwijs, woningbouw en het bedrijfsleven. Het BRE glasvezelnetwerk is sterk vertegenwoordigd in Eindhoven en o.a. uitgebreid naar gebieden in Veldhoven, Helmond en Geldrop. Het netwerk heeft een open karakter. Dit betekent dat alle bedrijven en instellingen hier gebruik van kunnen maken.

 

DSD Business Internet levert als zakelijke internet service provider glasvezeldiensten aan bedrijven en overheden door heel Nederland. Afgelopen jaren is een aanzienlijke groei in de vraag naar kwalitatief hoogwaardige bandbreedte zichtbaar. Dit wordt mede ingegeven doordat bedrijven steeds vaker ervoor kiezen om bedrijfsapplicaties in de cloud of in het datacenter onder te brengen.

 

Op basis van het dark fiber glasvezelnetwerk van BRE kan DSD Business Internet bedrijven ontsluiten voor internet, aansluiten op het datacenter of koppelen aan een landelijk IP-VPN. Op basis van DWDM kan over 1 Darkfiber verbinding 4 x 10Gbit tot 8 x 10Gbit aan data getransporteerd worden.
BRE levert daarbij de passieve infrastructuur en DSD Business Internet levert daarbij de actieve diensten.

 

Verder lezen over BRE

 

Tekenen samenwerkingsovereenkomst BRE en DSD Business Internet

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet