Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Beroepsoriëntatie: ICT-bliksemstage

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Deurne, 5 juli 2016 - Twee leerlingen van basisschool De Wegwijzer hebben vandaag een bliksemstage ICT gelopen bij DSD Business Internet. De leerlingen van de Vlierdense basisschool zijn momenteel bezig met beroepsoriëntatie en worden een dagdeel bij diverse bedrijven in de regio rondgeleid (een zogeheten ‘wensdag’). Doelstelling is dat de leerlingen zich zo een beter beeld van de verschillende beroepsgroepen vormen.


Deze bliksemstage bij DSD Business Internet was zowel informatief als praktisch van aard. Eén ICT-aspect, websiteontwikkeling, werd daarbij uitgelicht. Onder begeleiding van webdeveloper René Kreijveld hebben de leerlingen in korte tijd een eigen webpagina ontworpen en gerealiseerd. Ze kozen daarbij voor het actuele onderwerp ‘EK voetbal’.

 

 

 

Uitleg tijdens bliksemstage bij DSD Business Internet

Resultaat bliksemstage bij DSD Business Internet

 

 

 Daan Rijnders en Stijn Leesberg (beide 12 jaar): “We hadden niet verwacht dat er zoveel verschillende computerprogramma’s gebruikt worden voor het bouwen van een website. We vinden het allemaal erg interessant. Onze klasgenootjes die bij andere bedrijven zijn gaan kijken, kunnen alleen vertellen over wat ze gedaan hebben, wij gaan het thuis en op school laten zien met onze eigengemaakte website!”

 

‘Verbinding’ is een kernwoord voor DSD Business Internet. Leerlingen ‘verbinden’ met de snelgroeiende ICT-beroepswereld sluit dan ook goed aan bij dit thema.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet