Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Drie nieuwe websites opgeleverd

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Deurne, 14 juli 2016 - De afgelopen weken zijn een drietal klanten door ons voorzien van een nieuwe website: PROFclass, Partnerschapovergewicht en Ton Slosser. De websites zijn ontwikkeld op basis van Publicanda G3, een op Joomla 3 gebaseerd content management systeem. Alledrie de sites zijn responsive. Dit betekent dat ze voorzien zijn van een mobiele versie voor optimale weergave op smartphones en tablets. Met behulp van Publicanda G3 kunnen de opdrachtgevers ieder de volledige content van hun nieuwe website op een gebruiksvriendelijke manier beheren.

 

 

DSD Business Internet opgeleverde website klant PROFclass

PROFclass website

PROFclass is een post-specialistische opleiding voor huisartsen. De website biedt informatie over de opleiding en bevat een mogelijkheid om aan te melden voor de PROFclass. PROFclass is een samenwerking tussen verschillende organisaties: SBOH, LHV, NHG en Huisartsopleiding Nederland. Op deze site zijn sliders ingezet voor het overzichtelijk organiseren van veel content op één pagina. Wanneer op deze sliders geklikt wordt, komt alle informatie uit de gekozen sub-categorie tevoorschijn gerold.

Bekijk de PROFclass website

 

 

PON website

Partnerschap Overgewicht Nederland (PON) en Care for Obesity (C4O) werken aan het verbeteren van de zorg voor mensen met overgewicht. Het partnerschap is een samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Vrije Universiteit. Deze website is een zogeheten Publicanda Solo-website. Dit type website is responsive. Als beheerder kan je inloggen aan de voorkant en op een makkelijke manier teksten en afbeeldingen bewerken op een pagina. Ook prijstechnisch is een Publicanda Solo website aantrekkelijk vanwege de lage maandelijkse kosten.

Bekijk de PON website

DSD Business Internet opgeleverde website klant PON

 

 

DSD Business Internet opgeleverde website klant TonSlosser

Ton Slosser website

Ton Slosser is een financieel adviseur gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Als adviseur en klant van Anac Verzekeringen sluit deze website qua vormgeving aan bij de website van Anac Verzekeringen. Vanuit één beheeromgeving worden verschillende websites met een eigen domeinnaam beheerd, waaronder in dit geval ook de Ton Slosser website. Deze bevat daartoe een aantal dynamische klant-specifieke onderdelen.

Bekijk de Ton Slosser website

 

 

Publicanda ook bij u?

Ook benieuwd wat Publicanda G3 voor uw website kan betekenen? Lees er meer over op onze productpagina of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 

Productpagina Publicanda CMS

 

Contact opnemen over web development

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet