Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Business Run Deurne 2016

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

DSD Business Run 2016 team DSD Business Internet

 

Afgelopen weekend heeft DSD Business Internet voor de vierde keer op rij deelgenomen aan de Business Run Deurne. De bijdrage aan dit hardloopevenement namens ons bedrijf was weer groot met drieëntwintig lopers verdeeld over vijf teams. Met afstanden van vijf en tien kilometer was er voor iedere loper wat wils. Vanuit de organisatie hebben wij dit jaar de Marja Boumans Trofee toegekend gekregen wegens enthousiasme en teamgeest binnen de vijf DSD Business Internet loopteams.

 

Het idee om vanuit het bedrijf iets te organiseren voor de deelname aan de Business Run Deurne is in 2012 ontstaan. Met een aantal collega's, vrienden en klanten van DSD Business Internet hebben we in 2013 voor het eerst deelgenomen aan de Business Run Deurne. Om voor meer binding in de groep te zorgen, werden hardloopclinics ter voorbereiding georganiseerd. Een gezamenlijk afsluiten van de sportmomenten in de lokale horeca werd door de deelnemers met enthousiasme omarmd.

 

Het hardloopevenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Atletiek Vereniging Lopersgroep Deurne en vindt plaats vlak na alle vakanties. Gezelligheid tussen collega's, vrienden en klanten van DSD Business Internet staat voor ons voorop, al wordt er op het sportieve vlak natuurlijk flink gestreden. Deze opzet is uitgegroeid tot een behoorlijke groep vaste lopers die naast de Business Run Deurne ook met teams van DSD Business Internet deelneemt aan andere evenementen: de Eindhoven Halve Marathon, Zevenheuvelenloop, Zandboscross en de Venloop.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet