Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Nieuwe website C4O Proeftuinen

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Onlangs hebben wij een website opgeleverd voor Care for Obesity (C4O). Het gaat om een project-website met een besloten gedeelte speciaal voor projectmedewerkers en een publiek gedeelte met informatie over het project.

 

nieuwe website c40 proeftuinen2

 

Inleiding

Het project Care for Obesity (C4O) werkt aan de versterking van de ondersteuning en zorg voor kinderen met overgewicht. Het project wordt gefinancierd door het ministerie van VWS. De projectorganisatie is ondergebracht bij de afdeling Gezondheidswetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. 

 

Doel van het project is het ontwikkelen van een landelijk model voor inhoud, organisatie, bekostiging en ontwikkeling van een keten voor ondersteuning en zorg. Het landelijke model wordt ontwikkeld in acht gemeenten, in zogenaamde ‘proeftuinen’.

 

Een belangrijke rol in het project is weggelegd voor de website.

 

Documenten, forum, agenda

Wij leveren voor het proeftuinen-project een Publicanda-website op basis van Joomla versie 3 met een aantal aanvullende componenten: een documentenmanager, een discussieforum, een agenda en een geautomatiseerde, wekelijkse nieuwsbrief. 

 

De componenten zijn alleen toegankelijk voor ingelogde gebruikers. Er zijn twee typen gebruikers die kunnen inloggen: projectleiders van de verschillende proeftuinen en leden van het projectteam. Projectleiders kunnen documenten plaatsen in de documentenmanager en zij kunnen berichten plaatsen in het forum. Leden van het projectteam zorgen voor het beheer van de website en de aanvullende componenten. Voor deze twee typen gebruikers hebben wij twee gebruikersgroepen ingericht met de daarbij horende rechten. 

 

Voor de geautomatiseerde, wekelijkse nieuwsbrief hebben wij een maatwerk-oplossing ontwikkeld. Eenmaal per week worden alle nieuw geplaatste documenten, alle nieuwe forumberichten en alle nieuwe agenda-items verzameld en in een overzicht geplaatst. Dat overzicht wordt elke maandag gemaild naar alle projectleiders en leden van het projectteam.

 

Openbaar gedeelte

Onlangs is een openbaar gedeelte aan de website toegevoegd met algemene informatie over het project, de organisatie, de samenwerking, het tijdpad en nieuws. De website is daartoe uitgebreid met een extra menubalk met twee tabs die het mogelijk maken te switchen tussen het openbare en het besloten gedeelte. 

 

Er is een module geïnstalleerd voor het versturen van reguliere nieuwsbrieven, los van de wekelijkse nieuwsbrief. Leden van het projectteam kunnen deze nieuwsbrieven zelf samenstellen en verzenden. Bezoekers van de website kunnen zich via de website aanmelden voor deze nieuwsbrief. 

 

Het openbare gedeelte kent een iets andere indeling dan het besloten gedeelte. Links naast de content is ruimte voor submenu-items, rechts naast de content staan actuele nieuwsberichten en de aanmelding voor de nieuwsbrief. In het besloten gedeelte komen deze linker- en rechterkant te vervallen. De documentenmanager, het discussieforum en de agenda maken dan gebruik van de volledige breedte van de website. 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet