Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

DSD al meer dan 10 jaar zaalvoetbalsponsor

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Al meer dan tien jaar sponsort DSD een zaalvoetbalteam dat uitkomt in de hoog aangeschreven Deurnese Zaalvoetbalcompetitie. Met die ruim tien jaar behoort DSD tot de sponsoren die het langst verbonden zijn aan een team.

 

DSD Zaalvoetbalteam seizoen 2017-2018

 

De sponsoring startte toen enkele werknemers van DSD, fanatieke voetballers in hun vrije tijd, een nieuwe sponsor zochten voor hun team en met succes aanklopten bij hun werkgever. Vanaf het begin was het team qua prestaties een belangrijke speler in de zeer competitieve derde klasse. In het seizoen 2014-2015 beleefde het team haar sportieve hoogtepunt met het kampioenschap van de derde en de promotie naar de tweede klasse.

 

Afgelopen seizoen speelde het team in de tweede klasse, waarin het eindigde op een zeer verdienstelijke zesde plaats.

 

De selectie heeft de afgelopen jaren regelmatig een update gehad in de vorm van nieuwe spelers, maar veel teamleden zijn er al ruim tien jaar bij – en soms nog veel langer.

 

OUTFIT

Een belangrijk onderdeel van de sponsoring bestaat uit de levering van tenues met het bedrijfslogo. Zo om de drie tot vier jaar is het team voorzien van een nieuwe outfit, bestaande uit shirts, broeken en sokken. Geheel in lijn met de vernieuwde huisstijl speelt het team heden ten dage in stijlvolle zwarte outfits.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet