Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

DSD-medewerkers officieel Joomla gecertificeerd

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Sinds deze maand zijn de Publicanda-medewerkers van DSD Business Internet, René Kreijveld en Patrick Ketelaars, officieel Joomla gecertificeerd. René slaagde vorig jaar als een van de eersten in Nederland voor het certificeringsexamen. Patrick slaagde eerder deze maand als een van de eersten voor het Nederlandstalige examen. 

 

Joomla Certification

 

Publicanda en Joomla

Joomla is mondiaal een van de meest gebruikte content managementsystemen. De standaard Joomla-omgeving vormt, tezamen met een aantal uitbreidingen (‘extensies’), het content managementsysteem van DSD, Publicanda. 

 

Certificering

Het Joomla Certification Program is opgezet als standaard voor Joomla Professionals. Gecertificeerde professionals hebben door te slagen voor het examen aangetoond over een grondige Joomla-kennis te beschikken. Alle geslaagden worden opgenomen in de Certified Users Directory, die is te raadplegen op https://exam.joomla.org/directory. Potentiële, maar uiteraard ook bestaande klanten kunnen zo zien wie de echte Joomla-specialisten zijn.

 

Examen

Het examen bevat vragen over een groot aantal onderwerpen, waaronder de opzet van Joomla, de installatie, de beveiliging, het onderhoud, het beheer van extensies, het gebruikersbeheer, de toegangsrechten, het bewerken van artikelen, menu’s, menu-items, modules, het opzetten van een meertalige website. Om te slagen voor het examen moet een deelnemer minstens 80% van de vragen goed hebben beantwoord.

 

Deskundigheid

Met twee gecertificeerde professionals in huis toont DSD aan dat het over de deskundigheid beschikt om Joomla-websites te ontwikkelen, installeren en beheren en om support te verlenen aan webmasters.

 

joomla certification badge1

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet