Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Sportief succes DSD-teams in Deurne City Run

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

De twee teams van DSD eindigden op de twee bovenste plaatsen in de DSD Business Run, onderdeel van de Deurne City Run.

 

Deurne City Run

 

Deurne City Run

Afgelopen zaterdag 16 juni 2018 vond de derde editie plaats van de Deurne City Run, een evenement dat bestaat uit een viertal hardlooponderdelen door het centrum van Deurne. Sportief gezien zijn de wedstrijden over 5 en 10 km de belangrijkste onderdelen. Daarnaast is er een estafette-run voor teams van vier personen die elk een afstand van 2,5 km afleggen. En er is, als onderdeel van de 5 km-wedstrijd, de door DSD gesponsorde business run. 

 

DSD Business Run

Voor de Business Run had DSD twee teams ingeschreven, bestaande uit lokale atleten en een enkele DSD-werknemer. Het team DSD 1 legde beslag op de eerste plaats, DSD 2 op de tweede. De DSD-teams eindigden ruim voor de andere bedrijven, waarmee de verwachtingen meer dan werden overtroffen. Mark van Kessel van DSD 1 won tevens de individuele wedstrijd, voor zijn teamgenoot en jongere broer Stijn.

 

Sponsoring

DSD is een actief bedrijf met sportieve medewerkers. Een bovengemiddeld aantal DSD-medewerkers wijdt zich in de vrije tijd meer of minder fanatiek, maar altijd met veel plezier, aan de hardloopsport. Vanuit dat plezier is het een logische stap naar de ondersteuning van een evenement als de Deurne City Run. Met Atletiekvereniging Lopersgroep Deurne, die de City Run organiseert, is in de afgelopen jaren een goede sponsorrelatie opgebouwd. Van beide kanten bestaat de intentie om deze relatie ook de komende jaren voort te zetten. De datum voor de komende editie van de Deurne City Run is inmiddels al bekend: zaterdag 15 juni 2019. 

 

 

Foto: Desiree Lammers-Schonewille

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet