Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Business Run Deurne 2018

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Afgelopen weekend heeft DSD Business Internet voor de vijfde keer op rij deelgenomen aan de Business Run Deurne. De bijdrage aan dit hardloopevenement namens ons bedrijf was weer groot met achtentwintig lopers verdeeld over vijf teams.

 Deelnemers Business Run Deurne 2018

 

Op de lange afstand werd tijdens de Business Run Deurne een eerste plaats behaald. Daarnaast werd het podium behaald op de korte afstand met een derde plaats. Deze editie was voor DSD dus een sportief succes.

 

Hardloopclinics

Het idee om vanuit het bedrijf iets te organiseren voor de deelname aan de Business Run Deurne is in 2012 ontstaan. Met een aantal collega's, vrienden en klanten van DSD Business Internet hebben we in 2013 voor het eerst deelgenomen aan de Business Run Deurne. Om voor meer binding in de groep te zorgen, werden hardloopclinics ter voorbereiding georganiseerd. Een gezamenlijk afsluiten van de sportmomenten in de lokale horeca werd door de deelnemers met enthousiasme omarmd.
 

Jaarlijks evenement

Het hardloopevenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Atletiek Vereniging Lopersgroep Deurne en vindt plaats vlak na alle vakanties. Gezelligheid tussen collega's, vrienden en klanten van DSD Business Internet staat voor ons voorop, al wordt er op het sportieve vlak natuurlijk flink gestreden. Deze opzet is uitgegroeid tot een behoorlijke groep vaste lopers die naast de Business Run Deurne ook met teams van DSD Business Internet deelneemt aan andere evenementen: de Eindhoven Halve Marathon, Zevenheuvelenloop, Zandboscross en de Venloop.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet