Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Glasvezel beschikbaar in Deurne

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Goed nieuws: er komt een glasvezelnetwerk voor inwoners en bedrijven in Deurne. De aanleg start in het tweede kwartaal van dit jaar.

 E-Fiber glasvezel beschikbaar in Deurne

 

Grote belangstelling

Tot en met 31 december van het afgelopen jaar konden inwoners van Deurne zich inschrijven voor een glasvezelabonnement. Bij voldoende belangstelling zou er een glasvezelnetwerk worden aangelegd.

Het enthousiasme voor glasvezel bleek erg groot te zijn, zowel in de buitengebieden als in de kern van Deurne zelf. Onlangs is daarom een begin gemaakt met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. In het tweede kwartaal van dit jaar gaat de eerste schop de grond in. Na zo’n 18 maanden zullen de eerste 15 duizend aansluitingen worden opgeleverd.
 

Gratis aansluiting

E-Fiber is de partij die het netwerk aanlegt. Alle huizen, ook in het buitengebied, en alle bedrijven op de bedrijventerreinen krijgen een aansluiting. Zakelijke abonnementen kunnen worden afgesloten bij DSD Business Internet. Indien u nu een abonnement neemt betaalt u alleen abonnementskosten, geen aansluitkosten.

  

 Interesse? 

Geïnteresseerde bedrijven kunnen een vrijblijvende offerte opvragen door het formulier in te vullen of door te bellen naar 088 123 78 78. 

 

Deurne

DSD Business Internet is een zakelijke internetprovider uit Deurne met Nederland als belangrijkste werkgebied. Wij leveren via het netwerk van E-Fiber zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. DSD Business Internet levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van E-Fiber is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag hier een offerte aan

 

logo iedereen glasvezel

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet