Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Mark van Kessel succesvol in Nijmegen

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

De Deurnese atleet Mark van Kessel, die door DSD Business Internet wordt ondersteund bij de uitoefening van zijn sport, behaalde afgelopen weekend een unieke Nijmeegse dubbelslag. Na de winst van de Zevenheuvelennacht, afgelopen november, won hij nu de Stevensloop.

 stevensloop2019 markvankessel5

 

Parcoursrecord

Van Kessel ging er direct na de start van de stadsloop over 5 km vandoor. Hij zou zijn concurrenten pas na de finish weer terug zien. Lang leek het erop dat hij ook het parcoursrecord kon verbeteren. Helaas gooiden een venijnig klimmetje in de laatste honderden meters in combinatie met de harde wind roet in het eten en zou hij enkele seconden tekort komen. Gezien de weersomstandigheden, met name de harde wind, was dat nog altijd een meer dan uitstekende prestatie.

 

Nijmegen

Zelf verklaarde Van Kessel kort na de finish voor de microfoon van Omroep Gelderland dat hij de wind wat had onderschat, om het interview te besluiten met de woorden ‘Nijmegen is mijn stad’. Nijmegen is Van Kessel inderdaad goed gezind. Hij behaalde al podiumplekken bij de twee voorgaande edities van de Stevensloop en bij de Bruggenloop. En hij won dus de Zevenheuvelennacht.

  

Terugkijken 

Er staan meer foto's van Mark van Kessel op de website van de Stevensloop. In de onderstaande video van Omroep Gelderland is zijn race terug te kijken. 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet