Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Over ons

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

DSD Business Internet is een zakelijke internet service provider. Wij leveren glasvezeldiensten aan bedrijven en overheden door heel Nederland. Naast zakelijk internet zijn wij gespecialiseerd in Managed Voice, werken in de cloud en het koppelen van bedrijfslocaties door middel van IP-VPN of E-VPN. Ook webdevelopment en datacenteroplossingen maken deel uit van ons dienstenaanbod.

 

 

Onafhankelijk

Wij opereren landelijk en zijn netwerk-onafhankelijk. Dit heeft als voordeel dat onze klant vrije keuze heeft uit diverse nationale en regionale netwerkaanbieders. Daarbij denken we proactief mee om de best passende oplossing te realiseren, ook indien dit maatwerk betreft. Overleg en afstemming met de klant is hierbij altijd leidend.

 

Ervaren

De medewerkers van DSD Business Internet zijn technisch breed onderlegd en hebben veel ervaring op het gebied van automatiseringsprojecten. Sinds onze oprichting in 1997 werken wij hierbij voornamelijk met klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Ons ervaren team zorgt in de samenwerking voor korte communicatielijnen, een goede bereikbaarheid en een persoonlijke aanpak. Door de kleinschaligheid voelt onze klant zich geen nummer in een lange rij, maar is hij van onze aandacht en service verzekerd.

 

Servicegericht

Aandacht vinden wij niet alleen voorafgaand aan de realisatie belangrijk - vooral tijdens het gebruik van toepassingen is een juiste service en begeleiding van cruciaal belang. Onze 24/7 bereikbaarheid, korte responstijd en snelle (re)actie bij klantvragen dragen hieraan bij. Tevreden klanten hebben is mooi, tevreden klanten houden vinden wij minstens zo belangrijk!

 


Heeft u een vraag? Neem contact met ons op

 

Referenties

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet