Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Over Sanne van Paassen

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Wie is die sportieve dame hier op onze site die je op haar fiets door de modder ziet fietsen? En waarom is ze te zien op onze website?

 

Deze dame is Sanne van Paassen. Ze is prof veldrijden én de komende tijd onze ambassadeur. Wie is Sanne nog meer? Ze vertelt zelf…

 

"Ik ben een boerendochter en kom uit Vlierden. Ik ben de oudste van vier meiden. Mijn vader ging vroeger vaak fietsen met z'n tourclubje. Ik was een jaar of 14 en had ineens zoiets van: "Dat lijkt me wel heel leuk." Mijn vader zei: "Als je ons op je gewone fiets kan bijhouden, krijg je van mij een nieuwe." Ik kon hem uiteraard gewoon bijhouden, want dat wilde ik heel graag. Uiteindelijk kreeg ik geen nieuwe fiets. Hij kocht een nieuwe en ik kreeg zijn oude. Zo ben ik dus gaan fietsen. En al vrij snel bleek dat ik er goed in was."

 

sanne van paassen 1920 over sanne

 

Aansluiting met de toppers

"Niet heel veel later volgde het Nederlands en Europees kampioenschap. Ik had eigenlijk al meteen aansluiting met de toppers. Net na mijn middelbare school kreeg ik een contract aangeboden bij DSB-bank. Uiteindelijk heb ik voor een studie gekozen in een gebied waar je ook heel goed kan fietsen, Wageningen."

 

Mijn hart lag bij het veldrijden

"Toen ben ik volledig voor mijn studie en sportcarrière gegaan. Mijn hart lag toen al bij het veldrijden. Dat doe je alleen. Het is kort, krachtig… De sterkste wint. Je kan weinig voor elkaar doen, omdat het zo zwaar is. Als jij door de modder rijdt, rijdt die ander ook door de modder. Je gebruikt veel minder tactiek dan bij wielrennen." 

 

Ik wil gewoon de beste zijn

"Drie jaar geleden heb ik mijn eigen team opgezet. Toen heb ik mooie prestaties neergezet, zoals het winnen van het wereldbekerklassement. Nu ik terugkijk, ben ik daar trotser op dan toen. Want als ik toen een wedstrijd won, dacht ik: nu wil ik de volgende wedstrijd winnen. Elke keer deed ik er een schepje bovenop. Dat heeft geleid tot een heel ernstige blessure waardoor ik een jaar niet heb kunnen koersen. Mentaal is dat heel zwaar geweest. Nu ik terugkijk, is mijn lichaam totaal verzuurd geweest. Dat jaar heeft ervoor gezorgd dat ik me nu meer focus op ontspanning en gezondere voeding. Dat heeft me geholpen om weer pijnvrij te fietsen. Ik begin nu weer met een schone lei en ik ga ervoor. Ik wil weer het hoogst haalbare halen. Waarom ik graag wil winnen? Als ik ergens aan mee doe wil ik gewoon de beste zijn. Dat is heel simpel."

 

Your direction is our challenge?

"Het motto van DSD geldt ook voor mij. Ik ben een eenmansteam, maar eigenlijk is mijn team veel groter. Het bestaat uit mijn begeleiders, mijn sponsoren, mijn fans…  Ik ben misschien wel het uithangbord, maar er staan zoveel mensen achter mij. Zonder hen kom ik er niet. Dat is bij DSD natuurlijk niet anders. Je hebt één contactpersoon voor een klant, daarachter zit een heel team dat samen iets neerzet. Ook mijn 'bedrijf' bestaat uit een team. Je hebt elkaar nodig."

 

still groot sanne champagne lachen

 

Bedrijfsleven is ook topsport

Net als in het bedrijfsleven werk ik naar een doel toe en doe ik alles om dat te behalen. Wat wil ik bereiken? Hoe ga ik dat bereiken? Waar moet ik me op focussen om dat te bereiken? En hoe ga ik er mee om als ik de prestatie niet heb gehaald? In die zin is bedrijfsleven ook topsport.

 

In het bedrijfsleven is iedere 'wedstrijd' weer anders en heb je andere kwaliteiten nodig. Dat is bij mij precies hetzelfde. Ik heb een zandcross, een moddercross, een snelle cross. Dat zijn ook verschillende typen klanten die verschillende producten nodig hebben. Je moet iedere keer kijken, wat is de beste match. Met mij gaat het ook niet altijd positief. Ook ik moet mijn doelen bijstellen of de beslissing maken om een andere weg in te gaan.

 

Als ik iets goeds wil neerzetten, kan ik dat niet alleen. Ik denk dat dat in het bedrijfsleven net zo is. Met een team mensen iets neerzetten en daarom een tevreden klant, dat is hun topprestatie.

 

Over Sanne van Paassen

Sanne heeft een eigen website: www.sannevanpaassen.nl. Ook is ze actief op Twitter en Facebook.

Ze studeerde Bedrijfs- en consumentenwetenschappen en behaalde daarna haar master Management Economics and Consumer.

Het motto van Sanne is: eat and feel beautiful. Voor haar is balans in het leven heel belangrijk om topprestaties neer te zetten.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet