Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"We doen niet voor niets al lang zaken met DSD Business Internet. Het is een fijne club mensen. Ze zijn professioneel, hebben een proactieve houding, een goed kennisniveau en komen met goede oplossingen. Bij calamiteiten staan ze ook buiten kantooruren voor je klaar."

Over Anac Verzekeringen

Anac Verzekeringen is een intermediair op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Als totaal-leverancier zorgen zij ervoor dat verzekeringen van klanten up-to-date blijven. De risico’s worden hiermee afgedekt. Anac Verzekeringen heeft geen enkele productieverplichting en is onafhankelijk in zijn advisering. Het bedrijf is 100% dochter van Anac Backoffice dat in de jaren ’70 is opgericht als Algemene Nederlandse Automobilisten Club. Dit maakt hen specialist op het gebied van motorrijtuigen.

 

In de loop der tijd heeft Anac Verzekeringen zich ontwikkeld van specialist tot breed intermediair en totaalleverancier. Ze werken samen met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Anac Backoffice treedt op als gevolmachtigd agent. Het team van Anac Verzekeringen bestaat uit 45 medewerkers en maakt deel uit van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor, onderdeel van Generali Verzekeringsgroep - één van de grootste verzekeraars van Europa.

 

Over de samenwerking

Voor Anac Verzekeringen hebben wij diverse websites ontwikkeld. Deze websites worden vanuit één beheeromgeving onderhouden. Ze hebben onderscheidende domeinnamen maar een eenduidige vormgeving. Op de websites van Anac Verzekeringen draaien diverse applicaties zoals rekentools om een verzekeringspremie te berekenen. Daarnaast hebben wij programmatuur ontwikkeld op basis waarvan de acceptatie van de verzekeringen realtime plaatsvindt. Wets- of productwijzigingen en ook nieuwe producten vragen om snelle actualisatie hiervan. De benodigde aanpassingen middels technische programmatuur worden door ons verzorgd.

 

Verder maakt Anac Verzekeringen gebruik van onze dataverbindingen en datacenterdiensten. Recent hebben we het kantoor van Anac Verzekeringen op basis van darkfiber aangesloten op een regionaal datacentrum. Doordat darkfiber onbeperkte bandbreedte levert, kan Anac Verzekeringen al haar systemen in een kwalitatief hoogwaardig datacentrum onderbrengen. Hiermee is de veiligheid en continuïteit van de diensten en producten die het bedrijf levert, gewaarborgd.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet