Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"Onze ervaring met DSD Business Internet is goed. Ze weten waar ze over praten. Als er problemen zijn lossen ze die meteen op. Ze zijn goed altijd goed bereikbaar, ook in vakantie en weekenden."

Over Carmeleon

Carmeleon is een verzekeringskantoor met ook een financieringstak. Zij maken gebruik van de nieuwste technieken om hun klanten zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ontzien zij het milieu door zo veel mogelijk digitaal te werken. Carmeleon heeft geen grote kantoorpanden, geen dure reclamecampagnes en geen ingewikkelde papieren polissen. Zo doen zij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Over de samenwerking

Net als Carmeleon is DSD Business Internet geen hele grote organisatie. Bij grotere bedrijven duurt het bij klantvragen soms langer voordat de juiste afdeling of persoon is gevonden om deze te beantwoorden. Onze kleinschaligheid kenmerkt zich daarentegen door kortere communicatielijnen. Dit wordt door onze klanten als prettig ervaren.


Voor en in overleg met Carmeleon hebben wij diverse websites en een portal gebouwd. De websites zijn ontwikkeld op basis van ons eigen Publicanda content management systeem.  In combinatie met Publicanda is een nieuwsbrievenmodule geïmplementeerd. Hiermee kan Carmeleon haar klanten informeren over nieuws en andere zaken. Op de websites zijn verder verschillende rekenmodules geïntegreerd die de bezoeker direct hun actuele premie tonen. Naast de ontwikkeling van deze rekentools nemen wij in overleg met de klant het technisch onderhoud ervan onder onze hoede. Zo zijn én blijven ze altijd up-to-date.


Carmeleon werkt samen met een aantal autodealers. De circa tachtig aanvullende websites die wij met oog op deze samenwerking gebouwd hebben, geven de autodealers de mogelijkheid tot cross-selling. Ook de voor Carmeleon gebouwde portal is voor de autodealers van toegevoegde waarde. In deze besloten omgeving kunnen zij polis-informatie bekijken, hun verkoopoverzicht inzien en studiemodules volgen.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet