Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"DSD Business Internet en Connexie werken al een flink aantal jaren samen. Dat doen we op een prettige en heel persoonlijke manier. DSD Business Internet weet altijd onze wensen op een juiste manier te vertalen naar een technische oplossing. De producten die wij afnemen zijn in de loop van de jaren steeds uitgebreider geworden. Zo is daar onlangs de tak telefonie bij gekomen. Dit is een hele andere specialisme dan de bijvoorbeeld de ontwikkeling van ons klantenportaal. Maar ook met dit product hebben we dezelfde goede ervaringen."

Over Connexie

Connexie is een payrollbedrijf. Zij nemen de juridische en administratieve kant van het werkgeverschap over. Een werkgever heeft daardoor geen omkijken naar arbeidscontracten, salarisuitbetalingen, premie- en belastingafdrachten en de bijbehorende wetgeving. Dat scheelt aanzienlijk in de tijd en kosten.

 

Connexie is op papier werkgever van bijna 15.000 werknemers. Zij zijn verdeeld over meer dan 700 bedrijven in uiteenlopende branches. Met behulp van Connexie kunnen deze bedrijven hun financiële risico’s beperken, kosten verlagen en de continuïteit waarborgen. Met de uitstekende, branche-conforme arbeidsvoorwaarden van Connexie bieden zij hun werknemers zekerheid en duidelijkheid. Dat biedt rust voor beide partijen. De kracht van een payrollbedrijf is bovendien dat de aangesloten bedrijven zich meer kunt richten op de core business. 

 

SAMEN ZIJN WE GROOT

 

1

klantenportaal

700

bedrijven

15K

werknemers

 

Over de samenwerking

Voor Connexie hebben wij een klantenportaal ontwikkeld. Het contact tussen de werkgever en Connexie maar ook het contact tussen de werknemer en Connexie verloopt in belangrijke mate gedigitaliseerd. Het voordeel hiervan is niet alleen efficiency. Onderscheidend is dat de digitalisering het aantal fouten tot een absoluut minimum beperkt.

 

Recent is Connexie verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw. Hier leveren wij een zakelijke glasvezelaansluiting via het netwerk van Ziggo. Daarnaast hebben wij de dienst DSD Managed Voice geïmplementeerd. Er vindt een uitwisseling van gegevens plaats tussen het Managed Voice platform en het klantenportaal.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet