Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"In de afgelopen jaren heb ik samen met DSD verschillende sites vanaf de grond opgepakt. Die samenwerking is altijd prima. Mijn ervaring is dat DSD de mogelijkheden altijd goed uitzoekt, ze zijn echt een expert op het gebied van Joomla. En ze verkopen niet graag een nee. Onze wensen zijn meestal met een maatwerkoplossing toch voor elkaar te krijgen. Dat is erg prettig, moet ik zeggen."

Over Ergon

Ergon is actief in de regio Eindhoven. Ze ontwikkelen en bemiddelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Naast het uitvoeren van de Wet Sociale Werkvoorziening richten Ergon zich ook op andere vormen van gesubsidieerde arbeid. Zo positioneren zij zich ook nadrukkelijk op de gemeentelijke re-integratiemarkt. Ergon telt ruim 2200 medewerkers. 

 

Over de samenwerking

Wij hebben voor Ergon verschillende websiteoplossingen ontwikkeld zoals het Intranet, een Extranet en een aantal publieke websites zoals Ergon.nu en 04werkt.nl. Een bijzondere toepassing die we hebben gebouwd, is een narrowcasting-systeem waarbij nieuwsberichten van het Intranet op grote tv-schermen in het bedrijf worden gepresenteerd.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet