Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"Wij hebben bij DSD een eigen server, want we hebben iets van 150 websites in de lucht. Met die sites verkopen we verzekeringen. DSD heeft voor ons een rekentool gemaakt waar je de premie mee kunt berekenen en vervolgens de verzekering kunt aanvragen. 

 

Wij zijn heel tevreden over DSD. In het begin namen we nog de complete tool af, maar na een poos hebben we een aantal zaken in huis gehaald. We hebben weleens gehad dat we iets veranderden en dat een site niet meer werkte. Dan sturen we een mailtje en dan wordt het, ook na werktijd, meteen opgepakt. Dat is heel echt heel fijn, want internet is ons verkoopkanaal. Dat moet 24/7 in de lucht zijn. Dat we al 10 jaar zaken doen, zegt wel genoeg."

Over Generali

Generali is al meer dan 140 jaar actief op de Nederlandse markt. Zij zijn gespecialiseerd in schade-, inkomens-, levens- en pensioenverzekeringen, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Eén op de vier Europeanen heeft een verzekering lopen bij de Generali. Wereldwijd is de Generali Group dan ook een van de grootste verzekeraars. Het bedrijf heeft 77.000 medewerkers en 65 miljoen klanten in meer dan 60 landen. Op de West-Europese markt is Generali marktleider, in Midden- en Oost-Europa en Azië spelen zij een prominente rol.

 

Over de samenwerking

De circa 150 websites vormen het belangrijkste verkoopkanaal van Generali Verzekeringen. Het is dus van cruciaal belang dat deze websites te allen tijde goed functioneren. Ze zijn daarom veilig gehuisvest op een eigen apparatuur in het datacenter bij DSD Business Internet. De implementatie, de beveiliging en het dagelijks beheer en onderhoud worden compleet door ons verzorgd.

 

Front-end rekentools maken integraal onderdeel uit van de Generali websites. De omgevingsfactoren van verzekeringen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Dit vraagt om regelmatige actualisatie van de rekentools. In samenspraak met de klant verzorgen wij hiervoor de technische programmatuur. Bij vragen of hulp bij het wijzigen van website-inhoud kan de klant bij ons terecht. Ook buiten werktijd. Want soms kan een vraag niet wachten tot de volgende werkdag. Zeker niet wanneer het verkoopkanaal 24/7 online is.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet