Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"Mijn ervaringen met DSD Business Internet zijn goed tot uitstekend in de zes jaar dat we zaken doen. Het is een niet te groot bedrijf. Als ik een vraag heb, weet ik aan wie ik die moet stellen. M'n vraag wordt dan meteen opgepakt en dat is erg fijn. Ze snappen waar ze mee bezig zijn."

Over QFC

QFC is een administratiekantoor dat een toegevoegde waarde levert aan MKB-ondernemingen, zzp'ers en particulieren. Klanten kunnen kiezen voor een eenvoudige basis boekhouding, voor een volledige en professionele administratie of alles daartussen in. Het administratiekantoor combineert jarenlange ervaring met een persoonlijke aanpak, waardoor altijd maatwerk wordt geleverd. De dienstverlening  van QFC is gebaseerd op drie peilers, die samen de bedrijfsnaam vormen: Qualitas, Flexibilitas en Communicatio (kwaliteit, flexibiliteit en communicatie). Het bedrijf bestaat uit drie vestigingen op strategische locaties in Noord-Holland en telt 23 medewerkers.

 

Over de samenwerking

Aan QFC leveren wij een VDSL-verbinding. Als snellere opvolger van ADSL en ADSL2+ is dit type verbinding geschikt bij een hogere bandbreedte-behoefte tegen een scherpe prijs. Dit sluit goed aan bij wat QFC nodig heeft.


In het aankoopproces van verbindingen is het voor een klant belangrijk dat precies geïnventariseerd wordt wat de echte klantbehoefte is. Dit betreft onder andere toekomstige uitbreidingswensen, bandbreedte, budget en ook aansluiting intern bij de klant. Veelal stemmen ICT-verantwoordelijken de keuze af met andere afdelingen. Het is dan prettig om alternatieven doorgenomen te hebben. Zo kan een andere configuratie, type verbinding of netwerk  aantrekkelijker zijn dan het initiële verzoek dat bij ons is neergelegd. Door goed te luisteren en mee te denken met onze klanten realiseren we samen de maximale mogelijkheden passend binnen de kaders van het project.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet