Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"DSD denkt graag met je mee en dat is zeer prettig. We hebben een website die intensief gebruikt wordt met veel formulieren en ook een beveiligd inloggedeelte. DSD heeft, buiten het bouwen van de site zelf, ook echt met ons meegedacht over hoe we de site het beste konden indelen. Dat ging op een hele fijne en creatieve manier."

Over Schola Medica

In Schola Medica worden cursussen georganiseerd voor artsen in opleiding tot huisarts of specialist ouderengeneeskunde en hun opleiders. Daarnaast zijn er cursussen voor artsen niet in opleiding tot specialist (anios).  Voor iedere doelgroep wordt een verschillend programma geboden. Denk aan cursussen spoedzorg, chronische zorg, ouderengeneeskunde, docentenprofessionalisering en PROFclass.

 

Over de samenwerking

Voor Schola Medica hebben wij een website ontwikkeld op basis van ons Publicanda content management systeem. Wij kunnen de lay-out van de website geheel verzorgen, maar soms kiest de klant ervoor om deze te laten ontwerpen door een externe partij. Schola Medica heeft een externe partij een grafisch ontwerp laten maken en ons dit aangeleverd als basisrichtlijn. In goed overleg met de klant hebben wij vervolgens de website gebouwd en uitgebreid met individueel geclassificeerde gebruikersrechten. Vanwege de vertrouwelijkheid van docenten- en cursistengegevens is deze gelaagde toegankelijkheid van hun website onmisbaar.


Al onze klanten voor wie wij een Publicanda website bouwen, krijgen standaard een webmastertraining aangeboden. Zo ook Schola Medica. Door deze training kunnen zij zelfstandig hun website onderhouden. Ook verstuurt Schola Medica met grote regelmaat nieuwsbrieven vanuit ditzelfde CMS. Het creatief meedenken met de klant over de meest geschikte website-indeling werd zeer gewaardeerd. Ook de support bij vragen over het dagelijks websiteonderhoud ná oplevering zijn van toegevoegde waarde.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet