Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Referenties

"Superwinkel is twee jaar geleden naar Eindhoven verhuisd en sindsdien werken wij samen met DSD. Wij nemen telefonie en een glasvezelverbinding af. De samenwerking ervaren wij als prettig. Superwinkel is de afgelopen twee jaar hard gegroeid en het upgraden van de afgenomen diensten verliep steeds snel en correct. In de afgelopen twee jaar is er één keer een storing geweest. DSD was toen goed bereikbaar en is direct aan de slag gegaan om de storing te verhelpen."

Over Superwinkel

Superwinkel is een online winkel van A-merken in parfum, verzorgingsproducten, make-up, haarproducten, horloges en sieraden. Na een vliegende start in 2009 heeft het bedrijf haar verschillende webshops samengevoegd tot de huidige Superwinkel webshop. Het bedrijf won in 2016 voor het derde jaar op rij de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL in de categorie Persoonlijke verzorging & Drogisterijen.

 

Over de samenwerking

Producten, prijs én service worden door de klanten van Superwinkel goed gewaardeerd, zo blijkt ook uit de Thuiswinkel Awards. Feilloze bereikbaarheid is voor een goede service onontbeerlijk. Superwinkel maakt om deze reden gebruik van onze Managed Voice dienst in combinatie met een snelle glasvezelverbinding. Een glasvezelverbinding is snel en stabiel en daardoor zeer betrouwbaar. De bandbreedte is bij glasvezelverbindingen (ten opzichte van de traditionele koperverbindingen) verder eenvoudig te upgraden.


Onze Managed Voice is niet alleen aantrekkelijk vanwege de kostenvoordelen maar het is ook vanwege de ruime uitbreidingsmogelijkheden interessant. Daarnaast beschikt een bedrijf met Managed Voice van DSD Business Internet over zeer uitgebreide set functionaliteiten zoals automatische gespreksopname, gespreksverslag en presentielijsten. Superwinkel richt liefst alle aandacht en middelen op de verdere ontwikkeling van de webshop. Als telefonie en dataverbinding dan niet alleen goed geregeld maar ook scherp geprijsd zijn, komt dat de zaken dubbel ten goede.

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet