Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Webdevelopment

 

 

Tegenwoordig worden steeds meer bedrijfsprocessen verbeterd door gebruik te maken van het internet. Het is als bedrijf daarom van belang om een goede website te hebben. Daarnaast moeten alle geautomatiseerde bedrijfsprocessen worden gekoppeld met of ontsloten naar het internet. Wij kunnen u daarbij helpen.

 

 

Wilt u meer informatie? Bel 088 123 78 78

 

 

 

 

Publicanda CMS

 

Voor het dagelijks beheer en onderhoud van uw website, intranet of extranet leveren wij een content management systeem. Wij maken voor dit systeem gebruik van het open source systeem Joomla dat door iedereen gebruikt kan worden. Op basis van Joomla hebben wij een standaard set functionaliteiten gemaakt waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen. Wij leveren het standaard content management systeem uit onder de naam Publicanda.

 

Wij ontzorgen de klant bij de implementatie van de website. Het implementeren van een huisstijl, het ontwikkelen van sjablonen, het ontwikkelen van maatwerk, het implementeren van de content, het trainen van de webmaster en het dagelijks beheer en onderhoud van de Joomla software. Wij nemen het allemaal uit handen van onze klanten.

 

Lees meer over Publicanda CMS

 

 

 

 

Maatwerksoftware

 

Sinds het oprichtingsjaar van DSD Business Internet in 1995 houden wij ons bezig met het ontwikkelen van software op basis van internettechnologie. Door de jaren heen hebben wij een aantal grotere projecten doorlopen voor een vaste klantenkring. Internettechnologie heeft daarbij altijd centraal gestaan. In beginsel gebruikten wij met name PHP en MySQL als basis. Door de veranderingen op de markt en door de veranderende behoefte van onze klanten is dit in een latere fase overgegaan naar C# .NET en Microsoft SQL server. Nog steeds is de software web-enabled en te gebruiken in een internet omgeving. Als onderdeel van de diverse projecten leveren we de software werkend op in een klant-specifieke omgeving. We maken hiervoor gebruik van zogenaamde Virtual Private Server uit ons porfolio Datacenter diensten.

 

Maatwerk offerte aanvragen

 

 

still 02

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet