Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Over Publicanda

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Publicanda is een op Joomla-gebaseerd content managementsysteem, ontwikkeld door DSD Business Internet. Met dit moderne, professionele CMS kunt u eenvoudig en zonder technische kennis de inhoud van uw website, intranet of extranet beheren.

 

Voordelen

Joomla is wereldwijd één van de meest gebruikte contentmanagementsystemen. Wij hebben aan het standaard Joomla-pakket een aantal uitbreidingen toegevoegd ten gunste van de gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en contentbeheer.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Met de WYSIWYG (‘what you see is what you get’)-editor kan op een gebruiksvriendelijke manier de content van de site worden bewerkt. Een afbeelding invoegen of een link naar een PDF-document of een andere website maken gaat dan heel eenvoudig. Met één druk op de knop is direct te zien hoe het artikel er aan de voorzijde van de site uitziet.

 

Beveiliging

Om veilig en stabiel te kunnen werken hebben wij een belangrijke serie beveiligingsmaatregelen opgenomen in het Publicanda CMS. Er is een web applicatie firewall toegevoegd en wij zorgen er voor dat Joomla altijd up-to-date is. Onbedoelde wijzigingen in bestanden worden direct gedetecteerd en als dat nodig is, nemen we aansluitend maatregelen.

 

Contentbeheer

De toegevoegde waarde van Publicanda ligt ook in gebruiksvriendelijk content beheer. De structuur van Joomla vergt enig inzicht omdat deze is opgebouwd uit elementen als artikelen, pagina’s en modules. Publicanda maakt het contentbeheer voor de gebruiker overzichtelijker en daarmee toegankelijker.

 

Maatwerk

Naast de standaard Joomla-functionaliteiten als formulierenbeheer, fotoalbums en nieuwsbrieven kunnen wij ook maatwerkoplossingen leveren. Denk hierbij aan zaken als uitgebreide ledenprofielen, webshops, modules voor online sollicitaties, ziek- en betermeldingen of subsidieaanvragen en ook koppelingen met mobiele apps voor Android of iOS.

 

Training en support

De contentbeheerder krijgt rondom het moment van oplevering van de website een webmastertraining. Zo kan na de training de content van de website zelfstandig beheerd worden. Mochten er desondanks nog vragen zijn, kunt u altijd bij ons terecht voor support. Wij helpen u dan graag op weg.

 

 

Kenmerken

 • Geschikt voor websites, intranet en extranet
 • Publicanda-websites plaatsen wij op een Virtual Private Server (VPS) waarmee uw website  veilig en snel op internet wordt aangesloten
 • U werkt altijd met de laatste versie dankzij automatische software-updates. Hierdoor kunt u zich concentreren op de inhoud
 • Uitbesteden van delen van het ontwerptraject aan een reclamebureau of DSD Business Internet is eenvoudig
 • Integratie social media is standaard mogelijk
 • Vormgeving, structuur en content zijn per segment te beheren
 • Uitgebreid rechtenbeheer: u bepaalt welke delen van de website aan welke gebruikers getoond mogen worden en wie welke content mag beheren
 • Diverse optionele modules: nieuwsbriefmodule, betaalmodule en cookie controlmodule
 • Webdesign is responsive: de website past zich aan op basis van het gebruikt beeldschermformaat (tablet, pc)
 • Webmastertraining wordt standaard verzorgd
 • Ondersteuning door onze helpdesk ook na oplevering van het systeem

 

Wilt u meer informatie over Publicanda?

 

 

Praktijkvoorbeelden

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over de desbetreffende website - allevijf zijn ze gebouwd in Publicanda.

 

 

Publicanda website pon 

Partnerschap Overgewicht Nederland-website

Publicanda website profclass

Profclass-website

Publicanda website tonslosser

Ton Slosser-website

 

 

Publicanda website vason

Vason-website

Publicanda website 04werkt

04Werkt-website

 

  

 

Contact

Tientallen bedrijven en ondernemers gingen u al voor bij het gebruik van Publicanda. Wilt u weten wat Publicanda specifiek voor uw website, intranet of extranet kan beteken? Heeft u interesse in een demo? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

 

 

Interesse of een demo? Neem contact op

 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet