Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

KPN WEAS over Koper

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Ethernet over koper maakt het mogelijk om, over koper, symmetrische snelheden tot 20Mb te realiseren. Dit betekent dat de aangeboden snelheid zowel downstream als upstream beschikbaar is.  

 

Losse verbindingen samengevoegd

Bij Ethernet over koper, wordt de snelheid van verschillende losse SDSL-verbindingen samengevoegd tot één transparante verbinding. Het is een dienst van KPN die veel overeenkomsten vertoont met SDSL.bis van Tele2. Het belangrijkste verschil is dat bij Ethernet over koper van maximaal acht koperparen tegelijk gebruik gemaakt wordt, ten opzichte van vier bij de SDSL.bis-dienst. Dit betekent dat op grotere afstand van de wijkcentrale met Ethernet over koper de dubbele snelheid gehaald kan worden van SDSL.bis. Oftewel: wanneer met SDSL.bis 5Mbit gehaald kan worden, betekent dat bij SDSL Ethernet over koper 10Mbit.

 

 

  • Ongekend hoge down- en uploadsnelheid
  • > 99,9% beschikbaarheid mogelijk
  • Ethernet over koper gebaseerd op G.HDSL
  • Max. 8 koperlijnen samengevoegd tot 1 dienst
  • Leverbaar in vrijwel geheel Nederland

 

 

Lagere eenmalige aansluitkosten

Met de komst van Ethernet over koper biedt DSD Business Internet de oplossing wanneer glasvezel (nog) geen optie is, of wanneer de klant een voordeliger alternatief wil. Voor Ethernet over koper gelden over het algemeen lagere eenmalige aansluitkosten dan voor glasvezel. Daarnaast is het maandtarief van Ethernet over koper in de praktijk vaak lager dan glasvezel.

 

Symmetrische snelheden tot 20Mb

Via een traditionele SDSL-aansluiting kan een maximale snelheid van 2,3Mbit/2,3Mbit behaald worden. Door het bundelen van koperparen is tot maar liefst 20Mb/s symmetrisch haalbaar. Met Ethernet over koper kunnen wij een aanzienlijk hogere snelheid leveren dan met een gewone SDSL verbinding mogelijk is.

 

Tarieven Ethernet over KoperZakelijk internet algemeen

 

logo-kpn

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet