Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

KPN WBA Wholesale

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Het koper- en glasvezelnetwerk van KPN is een open netwerk, waarover telecom-operators en serviceproviders hun eigen diensten kunnen aanbieden. Om gebruik te kunnen maken van het koper- en glasvezelnetwerk van KPN is een zogenaamde WBA-koppeling nodig. Hiervoor is een behoorlijke investering nodig in techniek en automatisering. Voor veel partijen is dit een hoge drempel, misschien wel te hoog. 

 

Wij hebben zo'n WBA-koppeling gerealiseerd en de achterliggende processen geautomatiseerd. Hiervan kunnen andere partijen zoals tussenpersonen, resellers, telecomspecialisten of automatiseerders gebruik maken. Hierdoor profiteren zij van gunstige tarieven, een uitgebreid aanbod en snelle levering van KPN WBA koper- en glasvezelverbindingen zonder dat hiervoor grote investeringen in techniek of automatisering voor nodig zijn.

Als KPN Wholesale partner hebben wij een portal ontwikkeld waarin u zelf aan de knoppen kunt zitten. Kies een techniek, kies een snelheid en koppel daar uw eigen prijsplan aan. U kunt de bestelde dienst onder eigen label aan uw klant aanbieden. Kortom, de voordelen van KPN Wholesale maar dan binnen handbereik.

 logo kpn

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet