Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Zakelijk glasvezel

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

 Zakelijk glasvezel = betrouwbaar, veilig, stabiel

 

Interesse in een glasvezelverbinding tegen een uitermate scherpe prijs?

 

Wij leveren zakelijk glasvezel via het glasvezelnetwerk van landelijke spelers zoals KPN Wholesale, Tele2, Eurofiber en Ziggo zakelijk. Wij leveren diensten zoals Internet Access, ISDN over IP, een gesloten IP-VPN of een gesloten E-VPN door heel Nederland. Op basis van onze wholesale overeenkomsten kunnen wij u een glasvezelverbinding aanbieden tegen een uitermate scherpe prijs.

 

Met glasvezel bent u helemaal klaar voor de toekomst!

 

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

 

logo kpn zakelijk glasvezellogo tele2 zakelijk glasvezellogo reggefiber zakelijk glasvezellogo ziggo zakelijk glasvezel

 

 

still zakelijk glasvezel

 

 

FAQ Zakelijk glasvezel

 

Waarom een glasvezelverbinding?

Glasvezel is snel, betrouwbaar en ontzettend stabiel en leverbaar door heel Nederland. Wij leveren maatwerk: uw wensen en behoeften worden optimaal ingevuld. Met glasvezel bent u helemaal klaar voor de toekomst. Als u kiest voor glasvezel heeft u een verbinding met vele mogelijkheden, zoals razendsnel internet, de aanleg van een bedrijfsnetwerk, bellen over internet, enzovoort.

Hoe gaat een aanvraag in z’n werk?

Vraag een offerte op of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers via 088-123 78 78. Afhankelijk van uw specifieke wensen en budget onderzoeken wij per locatie de mogelijkheden voor zakelijk internet.

Na de offerte?

U heeft besloten om bij ons een zakelijke glasvezelverbinding af te nemen. Wat gebeurt er dan?

 

1. De voorbereiding
Na ongeveer 15 werkdagen na ondertekening van uw opdrachtbevestiging, ontvangt u de geplande leverdatum van uw glasvezelaansluiting. Het kan zijn dat de aannemer uw pand wil bezoeken om een en ander in beeld te krijgen. 

 

2. De uitvoering

Van de werkzaamheden tussen de centrale en uw bedrijfspand merkt u weinig. De aannemer neemt opnieuw contact met u op als er werkzaamheden op uw terrein nodig zijn. Zodra de glasvezel uw pand binnen komt, testen we de nieuwe aansluiting uitvoerig op snelheid en andere specificaties. 

 

3. De afronding

De laatste fase is het afmonteren van de glasvezelkabel. We plannen met u een afspraak in om te zorgen dat u uw razendsnelle glasvezelverbinding kan gaan gebruiken.

Meerdere vestigingen in het land?

DSD Business Internet is een regionale speler met een landelijke dekking. Dus stel, u heeft een hoofdkantoor in Eindhoven. Ook heeft u vestigingen in de rest van het land en u wilt al die vestigingen graag koppelen. Daar kunnen wij voor zorgen met een zogenaamde gesloten verbinding (IP-VPN). Voordeel van een gesloten glasvezelverbinding is dat data veiliger verstuurd kan worden. Ook is het financieel aantrekkelijk om voor één gesloten verbinding te kiezen.

 

 

 

 

Onze projecten met zakelijk glasvezel

 

Wij nemen ook deel aan diverse projecten in Nederland. Het betreft vaak lokale of regionale initiatieven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Door de vraag te bundelen en binnen een gebied te concentreren is het vaak mogelijk om aansluitingen ver onder de gebruikelijke marktprijs te realiseren. Voorbeelden van deze projecten zijn Citynet Amsterdam, Glasvezel Eindhoven, Breedband Helmond, Breedband Deurne en Breedbank Regio Eindhoven.

 

Glasvezel EindhovenBreedband HelmondBreedband DeurneKPN FTTOBreedband Regio Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet