Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Breedband Regio Eindhoven, iets voor u?

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Met de Dark Fiber-glasvezelverbinding van Breedband Regio Eindhoven (BRE) kunnen wij uw wensen en behoeften optimaal invullen: een verbinding tussen bedrijfslocaties, naar een datacenter of naar een marktplaats in de regio. We kunnen hoge snelheden leveren tegen scherpe tarieven. 

 

Bijzondere wensen?

Heeft u bijzondere wensen zoals de toepassing van DWDM over Dark Fiber? Wij zijn gespecialiseerd in design en implementatie DWDM oplossingen voor onze klanten. Op basis van DWDM kan over 1 Darkfiber verbinding 4 x 10Gbit tot 8 x 10Gbit aan data getransporteerd worden.

 

Netwerk in regio Eindhoven

Het netwerk van Breedband Regio Eindhoven ligt verspreid over de regio Eindhoven. Het glasvezelnetwerk is te vinden in Eindhoven centrum, Stratum, Gestel, Strijp, Tongelre en Meerhoven. Ook op de bedrijventerreinen Eindhoven Acht, Ekkersrijt, Herzenbroeken, De Kade, De Hurk, Flight Forum, Airport is het netwerk aanwezig. Het netwerk is opgezet door initiatiefnemers uit de zorg, het onderwijs, de overheid en de woningbouw en is specialiseerd in Managed Dark Fiber.

 

 

 

Interesse in zakelijk glasvezel?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding van Breedband Regio Eindhoven? Wij doen vrijblijvend onderzoek naar de mogelijkheden voor uw locatie. Wij hebben niet meer nodig dan het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent.

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

 

Breedband Regio Eindhoven - zakelijk glasvezel - Dark Fiber

 

 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet