Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

E-Fiber Deurne

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Op 1 september 2018 startte de vraagbundeling voor het glasvezelnetwerk van E-Fiber in de gemeente Deurne. Tot en met 31 december konden inwoners hun belangstelling kenbaar maken. Het enthousiasme voor glasvezel bleek groot te zijn. Vanaf het tweede kwartaal van 2019 zal daarom een begin worden gemaakt met de aansluiting van particulieren, bedrijven en instellingen op het glasvezelnetwerk van E-Fiber.

 

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag hier een offerte aan

 

Voordelen

Alle huizen, ook in het buitengebied, en alle instellingen en bedrijven, ook die op bedrijventerreinen, krijgen een aansluiting. DSD Business Internet biedt zakelijk internet aan via het netwerk van E-Fiber in Deurne. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Zakelijk netwerk
  • Leverancier uit Deurne
  • Snelheden van 200Mbit tot 10Gbit
  • IP-VPN of darkfiber op projectbasis
  • Diverse SLA's mogelijk
  • IPv6

 

Gratis aansluiting

Wanneer u nu een zakelijk abonnement neemt, betaalt u alleen abonnementskosten, geen aansluitkosten. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een vrijblijvende offerte opvragen door het formulier in te vullen of te bellen naar 088 123 78 78. 

 

Deurne

DSD Business Internet is een zakelijke internetprovider uit Deurne met Nederland als belangrijkste werkgebied. Wij leveren via het netwerk van E-Fiber zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. DSD Business Internet levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van E-Fiber is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 

Benieuwd naar ons aanbod? Vraag hier een offerte aan

 

Zakelijk glasvezel algemeen

 

logo iedereen glasvezel

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet