Algemeen
088 123 78 78
Support
088 123 78 00

Midden-BrabantGlas

Gegevens worden opgehaald ...
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u een offerte aanvragen

naam bedrijf ontbreekt

contactpersoon ontbreekt

telefoonnummer ontbreekt

een correct e-mailadres ontbreekt

naam bedrijf ontbreekt

Midden-BrabantGlas is een burgerinitiatief dat zich sinds eind 2015 inzet om partijen bij elkaar te brengen om zelf via een coöperatief model een glasvezelnetwerk in het buitengebied aan te laten leggen.

 

Het netwerk van Midden-BrabantGlas is een zogenaamd open netwerk. Dit wil zeggen dat er op het netwerk keuzevrijheid geldt. Coöperatieleden kunnen zelf een dienstenleverancier kiezen die het beste bij hen past.

 

Zakelijk internet

DSD Business Internet is een zakelijke internetprovider met Nederland als belangrijkste werkgebied. Wij leveren via het netwerk van Midden-BrabantGlas zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. DSD Business Internet levert daarnaast diensten via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. Het netwerk van Midden-BrabantGlas is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden.

 

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Zakelijk glasvezel algemeen

 

logo midden brabantglas3

 

Plaatsen Midden-BrabantGlas

 

gebieden

Het Midden-BrabantGlas-netwerk is leverbaar in de navolgende gebieden: Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van Den Bosch, Vught, Haaren, een deel Oisterwijk, Tilburg en Goirle.

Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Zakelijk internet van DSD Business Internet
Datacenter diensten van DSD Business Internet
Managed voice - VoIP van DSD Business Internet
Web development van DSD Business Internet